maandag 8 november 2010

Kappersopleiding: B Academy

Kappersopleiding B academy is een onafhankelijk opleidingsinstituut voor hair, make-up en fashion styling. Een plek waar geëxperimenteerd kan worden en waar mensen vrij kunnen groeien. Gepassioneerde educators delen hun ervaringen, kennis en inspiratie op deze kappersopleiding. Met behulp van unieke lesmethodes wordt het individuele talent en de creativiteit van de cursist verder ontwikkeld.


Bij B academy kappersopleiding worden praktische, leerzame, dynamische maar vooral inspirerende cursussen, workshops en demonstraties gegeven door een ervaren education team. Deze educators werken regelmatig achter de schermen bij fotoshoots en internationale catwalk shows. De kennis, energie en inspiratie die zij hier opdoen, brengen zij over in de verschillende cursussen. En altijd wordt het commerciele aspect benadrukt, zodat je er in de salon of op de set ook zakelijk iets mee opschiet.

B Academy heeft een groot aanbod van kappersopleidingen en cursussen. Neem maar even een kijkje op hun site: http://www.bacademy.nl. De site is erg duidelijk en hun aanbod staat er goed op vermeld!

B academy
Keienbergweg 63
1101 GA
Amsterdam Zuidoost.
Tel: 020-3122060,
Email: info@Bacademy.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten